Μάρα Ζαχαρέα: «Δυστυχώς το debate δεν οργανώθηκε έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή»

Μάρα Ζαχαρέα: «Δυστυχώς το debate δεν οργανώθηκε έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή»

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που θα συμμετέχουν στο διακαναλικό debate των πολιτικών αρχηγών, που έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star που βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

«Debate μετά από 8 χρόνια, ήμουν και το 2015. Πιστεύω αυτό να έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά οργανώθηκε η συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο πλαίσιο που μας έβαλε η διακομματική επιτροπή», είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της σημερινής συζήτησης, η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε: «Είχαμε μία επικοινωνία με τον συντονιστή της συζήτησης, τον συνάδελφο, τον κύριο Κουβαρά. Απ’ ό,τι μου είπε θα κάνουμε μία κλήρωση όσον αφορά τη σειρά των ερωτήσεων, ποιος θα ρωτήσει πρώτος, δεύτερος, τρίτος και τα λοιπά».

«Θα ψάξουμε να βρούμε μία λύση για το follow-up, γιατί έχουμε 6 πολιτικούς αρχηγούς, 6 δημοσιογράφους και 5 θεματικές ενότητες. Αυτό σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος δεν θα είχε τη δυνατότητα να ρωτήσει έναν πολιτικό αρχηγό. Οπότε θα κοιτάξουμε πώς θα το διορθώσουμε αυτό και θα συζητήσουμε και το πώς θα καθόμαστε», είπε πρόσθεσε η Μάρα Ζαχαρέα.