Κnives Out: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Daniel Craig στις Σπέτσες | Οι πρώτες φωτογραφίες

Κnives Out: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Daniel Craig στις Σπέτσες | Οι πρώτες φωτογραφίες

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το Netflix, ξεκίνησαν στην Ελλάδα τα γυρίσματα του sequel μυστηρίου «Knives Οut» με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Rian Johnson ξεκίνησαν στις Σπέτσες με τον πρωταγωνιστή να βρίσκονται στο ελληνικό νησί για τις ανάγκες του “Knives Out 2“.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες με τους ηθοποιούς στο σετ της ταινίας. Τόσο οι κάτοικοι του νησιού όσο και οι φωτογράφοι τους αναγνώρισαν και οι φωτογραφίες τους από τα γυρίσματα έγιναν αμέσως viarl.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα βλέπουμε την Kathryn Hahn, την Kate Hudson, τον Dave Bautista, τον Janelle Monáe, τον Edward Norton, τον Leslie Odom Jr και τον Daniel Craig σε πρώτο πλάνο.

Ενώ ο σκηνοθέτης είχε ανεβάσει στο Twitter του μια φωτογραφία με την κάμερα και φόντο τις Σπέτσες, ανακοινώνοντας ότι η επόμενη περιπέτεια του ντετέκτιβ Benoit Blanc έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στην Ελλάδα.

«Ξεκινάμε. Πρώτη μέρα γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας άφησαν να κάνουμε όλες αυτές τις δολοφονίες στις ήρεμες ακτές τους»!, έγραψε στο post του.

H Kate Hudson που επίσης πρωταγονιστει στην ταινία, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές με την οικογένειά της, έφτασε στις Σπέτσες και φωτογραφήθηκε φορώντας για τις ανάγκες του ρόλου της με ένα jumpsuit σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ένα μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Έχοντας αγοράσει τα δικαιώματα για δύο συνέχειες του Knives Out με κόστος 450 εκατ. δολάρια, η πλατφόρμα έδωσε στον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Rian Johnson, το πράσινο φως για να ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του ματιά.

Ο Daniel Craig που υποδύεται τον ντετέκτιβ Benoit Blanc φορούσε ένα ροζ πουκάμισο και κρεμ λινό παντελόνι και ένα γαλάζιο μαντήλι στο λαιμό του.