Κατερίνα Διδασκάλου: «Μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω, οι γιορτές φέτος ήταν δύσκολες»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω, οι γιορτές φέτος ήταν δύσκολες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα και πέρασε το δικό της μήνυμα.

«Τώρα είμαι καλά. 13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 το πρωί την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω… Φοβήθηκα πολύ!

Πρέπει να πω πως δεν πρέπει να το φοβόμαστε αυτό, ζήτησα αμέσως βοήθεια και ευτυχώς είχε μεγάλο αποτέλεσμα. Ξεκίνησα με ψυχολόγο ψυχανάλυση, κάτι που πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ταμπού.

Οι γιορτές φέτος ήταν δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα “κοίτα, είσαι καλά, ανεβαίνεις στη σκηνή και δεν παθαίνεις τίποτα”.

Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με τον νευρικό μας σύστημα. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.