Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ | Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τραγούδι τους

Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ | Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τραγούδι τους

Όπως φαίνεται, κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη ανάρτησή του κάθε Κυριακή στα social media, ανακοίνωσε πως οι συναυλίες των Coldplay που είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, καθώς το στάδιο πρόκειται να επαναλειτουργήσει από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι και ο ίδιος φαν του συγκροτήματος και έκλεισε την ανάρτηση με τους στίχους του τραγουδιού “Everything’s Not Lost”.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Να πούμε πως οι δύο συναυλίες του συγκροτήματος είναι ήδη sold out.