Jennifer Aniston για εξωσωματικές και χωρισμό με Brad Pitt: «Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος – Χωρίσαμε γιατί δεν του έδωσα ένα παιδί»

Jennifer Aniston για εξωσωματικές και χωρισμό με Brad Pitt: «Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος – Χωρίσαμε γιατί δεν του έδωσα ένα παιδί»

Η Jennifer Aniston είναι από τις star του Hollywood που έχει φιλοξενηθεί σε αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών, καθώς ο φακός τη λατρεύει, το ίδιο και οι φαν της.

Μάλιστα, η τελευταία της φωτογράφιση είναι αυτή για το Allure και το τεύχος Δεκεμβρίου, στην οποία η ηθοποιός πόζαρε με ένα μικροσκοπικό Chanel σουτιέν και απίστευτα τονισμένους κοιλιακούς, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, αφού στα 53 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Aniston που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ έδωσε και μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έκανε μια βαθιά εξομολόγηση για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί αλλά και για τον χωρισμό της από τον Brad Pitt.

«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι.» ανέφερε η Jen.

Όσο για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, η Jennifer Aniston είπε: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος να κάνω μωρό. Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι».

Ενώ για τον πολυσυζητημένο χωρισμό πέντε χρόνια μετά τον γάμο της με τον Brad, η Aniston διέψευσε όσα γράφτηκαν ότι δήθεν ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και όχι στην δημιουργία οικογένειας.

«Ήταν ένα απόλυτο ψέμα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, ότι ήθελα να είμαι μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο», είπε η Jennifer.

Η ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την εξωσωματική γονιμοποίηση, στην οποία είχε υποβληθεί απλά είπε ότι ήταν «πριν από αρκετά χρόνια».

Ωστόσο, μιλώντας για τη ζωή της σήμερα στα 53της μετά τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδία η Jennifer Aniston καταλήγει:

«Θα έδινα τα πάντα κάποιος να μου έλεγε “Πάγωσε τα αυγά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει (…) Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, “Μπορώ;” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

Πλέον η Aniston αναφέρει ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα αποκτήσει παιδιά.

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τότε που ήμουν στα 20 και στα 30 μου, ή ακόμα και στα 40 μου. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στον εαυτό μας. Θα γίνεις 65 ετών μια μέρα και θα σκεφτείς, φαινόμουνα τέλεια στα 53 μου» λέει η Jen μεταξύ άλλων, καθώς για πρώτη φορά μοιράζεται την πολύ προσωπική ιστορία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει να είμαι αυτό το άτομο (του τότε) που ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποια ήταν. Και τώρα, γαμώτο δεν με νοιάζει», είπε η Jennifer Aniston.