Ηθοποιός του Nickelodeon ισχυρίστηκε ότι ο Joe Jonas της ζήτησε γυμνές φωτογραφίες όταν ήταν έφηβοι

ξοε-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, ο Joe Jonas και η Sophie Turner αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Ενώ «φωτιά» πήραν τα διεθνή media σχετικά με τους λόγους που ο τραγουδιστής και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Alexa Nikolas, ο Joe της ζήτησε γυμνές φωτογραφίες όταν ήταν και οι δύο έφηβοι.

Συγκεκριμένα η πρώην ηθοποιός του Nickelodeon και πρωταγωνίστρια του «Zoey 101», έγραψε στο Twitter ότι ο τραγουδιστής της ζήτησε γυμνές φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι προσποιούταν ότι ήταν «αγνός», καθώς φορούσε δαχτυλίδι αγνότητας.

«Γνώρισα τον Joe Jonas όταν ήμασταν έφηβοι και ας πούμε ότι είναι ο τύπος που φορούσε δαχτυλίδι αγνότητας αλλά ζητούσε γυμνές», είπε η 31χρονη Nikolas.

Παρόλα αυτά, ο Joe Jonas δεν έχει απαντήσει ή σχολιάσει κάτι ως προς αυτή τη δήλωση προς το παρόν.

alexn.png

Να πούμε πως ο Joe μαζί με τους αδελφούς του Nick και Kevin, έχουν κάνει γνωστό ότι φορούσαν δαχτυλίδια αγνότητας για μεγάλο μέρος της εφηβικής τους ηλικίας.

Μάλιστα, αυτό έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης για το συγκρότημα για τα επόμενα χρόνια, καθώς έχουν συζητήσει για αυτό ανοιχτά σε συνεντεύξεις.

Ενώ δεν είναι η πρώτη που η Alexa Nikolas υπονοεί ότι ο Joe ήταν σεξουαλικά ενεργός στην εφηβεία, παρά το γεγονός ότι φορούσε το συμβολικό κόσμημα.

Επίσης κατά τη διάρκεια του «Jonas Brothers Family Roast» το 2021, η Sophie Turner αστειεύτηκε ότι «δεν έβαζε απλώς τα δάχτυλά του σε κάποια χαζά μεταλλικά δαχτυλίδια».

«Έβαζε τα δάχτυλά του σε συμπρωταγωνίστριες, ηθοποιούς, ακόμα και σε ένα ή δύο σούπερ μόντελ», αστειεύτηκε η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του, προσθέτοντας ότι «τα δαχτυλίδια δεν ήταν καλή ιδέα».