Ιουλία Καλλιμάνη: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ έξυπνος καλλιτέχνης και δεν είναι τυχαία αυτό που είναι»

Ιουλία-Καλλιμάνη-1.png

Στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”, μίλησε η Ιουλία Καλλιμάνη με αφορμή την απονομή του πλατινένιου δίσκου της.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν το Νότη Σφακιανάκη να επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι λατρεία. Δεν είναι τυχαία αυτό που είναι. Είναι ένας πολύ έξυπνος καλλιτέχνης, πέρα από τα τραγούδια – διαμάντια και την τεράστια δισκογραφία. Μακάρι να επιστρέψει», είπε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Άμα δώσει ο Θεός… Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό».