Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι, μόνο που δεν έκλαψα»

Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι, μόνο που δεν έκλαψα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα, για την σχέση της με τον πατέρα του γιου της, Πάρη αλλά και για τις επιχειρήσεις της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι ήθελε κορίτσι και όχι αγόρι και όταν έγινε το πάρτι αποκάλυψης φύλου (gender reveal) μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα!

«Κάναμε το πάρτι αποκαλύψης για το φύλο του μωρού γύρω στους πέντε μήνες με τεσσεράμισι. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου, η Λένια… Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι γιατί ήθελα κορίτσι εγώ στο μυαλό μου. Πήρε αυτή τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου, έκανε δηλαδή την επαφή και της είπα Λένια είσαι υπεύθυνη εσύ για να οργανώσεις το πάρτι αποκάλυψης φύλου μαζί με τους κολλητούς», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη και συνέχισε:

«Παίρνει λοιπόν η Λένια τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και λέει κλαίγοντας: ‘Γιατρέ είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι’, γιατί εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι. Και λέει η γιατρός: ‘Το βλέπω, νατο, το βλέπω!’ Τελικά γίνεται το πάρτι αποκάλυψης φύλου και εγώ μόνο που δεν έκλαψα, ο Δημήτρης ήταν μες στην καλή χαρά! Δεν υπάρχει όμως… Με τον γιο μου πεθαίνω! Δεν το συγκρίνω το συναίσθημα, είναι ο άντρας της ζωής μου, τα μάτια μου είναι στον γιο μου, είμαι τόσο χαρούμενη που τον έχω…. Ακόμα και η κούραση μου φεύγει σαν καπνός, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!»