Ιωάννα Παππά: «Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα»

Ιωάννα Παππά: «Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου, παραχώρησε η Ιωάννα Παππά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που γνώρισε έντονα την αναγνωσιμότητα αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε λόγω του ότι προχώρησε σε ονοματοδοσία και δεν βάφτισε τον γιο της.

«Το “Κλείσε τα μάτια” έκανε κοντά στο 50%. Θυμάμαι ότι δούλευα στο θέατρο Αμόρε, ήρθαν παπαράτσι έξω από το θέατρο και είχα νιώσει πάρα πολύ άσχημα για αυτό γιατί ήταν ένα θέατρο πολύ σοβαρό και έλεγα πω πω εξαιτίας μου συμβαίνει αυτό. Ήταν άλλα τα χρόνια. Για εμένα έχουν γράψει κλασικά για πολλές σχέσεις», ανέφερε η Ιωάννα Παππά.

Ενώ σχετικά με την απόφασή της να μην βαπτίσει τον γιο της, αλλά να κάνει ονοματοδοσία, η Ιωάννα Παππά σημείωσε: «Νομίζω ότι έχουμε διανύσει και μία απόσταση και τα τελευταία χρόνια συζητιούνται τα πράγματα πιο ανοιχτά. Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα, ούτε δίνω απαραίτητα παράδειγμα. Δεν είναι πρόθεση κανενός για το ό,τι κάνει στην προσωπική του ζωή να δώσει παράδειγμα σε κάποιον άλλον, αλλά άνθρωποι που βρίσκονται σε διλήμματα και αδιέξοδα και κάνεις κάτι στη ζωή σου και επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο θα το δει και μπορεί να πάρει κουράγιο, τότε έχει μία θετική χροιά οτιδήποτε κάνεις».