Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο πριν 8 χρόνια: «Αισθάνθηκα πολύ έντονα και δυνατά το άγγιγμα του Θεού»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο που είχε πριν από οκτώ χρόνια.
«Πιστεύω ότι είμαι ζωντανός από ένα θαύμα που συνέβη εκείνη τη στιγμή. Η λογική και οι πιθανότητες λένε ότι μετά από ένα τέτοιο τρακάρισμα, αν δεις την καμπίνα του αυτοκινήτου, δεν μπορεί να βγει ζωντανός από τη θέση του συνοδηγού», ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός.
«Εγώ μέσα από μία τεράστια περιπέτεια που πέρασα είδα τον εαυτό μου να αλλάζει. Ήμουν ένας πάρα πολύ γκρινιάρης άνθρωπος. Τότε που συνέβη ήταν η μοναδική φορά που δεν γκρίνιαξα ποτέ κι είχα ένα χαμόγελο κι ότι όλο αυτό έχει συμβεί για κάποιο λόγο κι αυτό δεν ήταν δικό μου, ήταν κάτι που μου ήρθε ξεκάθαρα από κάπου άλλου.
Αισθάνθηκα πολύ έντονα και δυνατά το άγγιγμα του Θεού. Αυτό δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Σε ό,τι αφορά την πίστη μου, απαιτώ σεβασμό. Πίστευα και πριν, αλλά με ερωτηματικά. Από εκείνη τη μέρα πιστεύω ουσιαστικά», είπε ο Ηλίας Βρεττός.