Ίαν Στράτης για Μαίρη Συνατσάκη: «Με έχει βοηθήσει, έχει σπουδάσει ψυχολογία»

Μαίρη-Συνατσάκη-Ίαν-Στρατής-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Ίαν Στρατής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην ψυχοθεραπεία αλλά και στον ρόλο τους ως πατέρας.

«Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι για τους έκανε τη ζωή δύσκολη. Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν εγώ ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός και φώναζε συνέχεια», είπε ο Ίαν Στρατής και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι αρκετά συνεπής και νιώθω άσχημα όταν αργώ και σπαταλάω τον χρόνο των άλλων. Από την άλλη όμως, έχω ξεχαστεί αρκετές φορές, έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος και να μην πάω σε παράσταση».

Όσο για την ψυχοθεραπεία, ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε: «Ο εαυτός μου με μπερδεύει, δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου. Για αυτό πηγαίνουμε σε ειδικούς, για να μας βοηθήσουν. Έχω πάει σε ψυχοθεραπευτή, λόγω χρόνου όμως, δεν συνέχισα. Ο ψυχοθεραπευτής με είχε βοηθήσει αρκετά αλλά και η σύντροφός μου, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία».

Επίσης ο Ίαν Στρατής μίλησε και για τον ρόλο του ως πατέρας, λέγοντας: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ μέσα σε αυτό, αλλά αφού έγινε έχει κυριεύσει τη ζωή μου, είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον. Ότι και να κάνω είναι στην εξίσωση πάντα αυτό».