Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία και θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία και θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

Όπως φαίνεται, η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία και σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου και της εκπομπής “Το Πρωινό”, το πρόσωπο που θα υποδυθεί τον ερμηνευτή σε νεαρή ηλικία είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε.

Ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου με την κα Καζαντζίδη, η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση:

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία». Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα» ανέφερε η Βάσω Καζαντζίδη και συνέχισε λέγοντας:

«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα, η ίδια είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».