Η Zendaya είναι στις πιο ακριβοπληρωμένες star του Hollywood | H σημαντική αύξηση της αμοιβής της για τη νέα σεζόν του Euphoria

Η Zendaya είναι στις πιο ακριβοπληρωμένες star του Hollywood | H σημαντική αύξηση της αμοιβής της για τη νέα σεζόν του Euphoria

Όπως είναι γνωστό, η Zendaya είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood.

Μάλιστα, η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον, έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο και αυτή τη φορά είναι για τον υψηλό μισθό της στην σειρά «Euphoria» του HBO Max.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Matthew Belloni στο Puck, η Zendaya μόλις έκλεισε μια μεγάλη επαναδιαπραγμάτευση του μισθού της με το HBO Max, βάζοντάς την στο κλαμπ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών και πλέον θα κερδίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Ωστόσο, η είδηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η ερμηνεία της 26χρονης στη σειρά έχει επαινεθεί τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό.

Να πούμε πως η Zendaya που υποδύεται τον χαρακτήρα της Rue, μιας προβληματικής έφηβης που παλεύει με τον εθισμό και τα θέματα ψυχικής υγείας, με την ωμή και ειλικρινή απεικόνιση του χαρακτήρα της έχει κερδίσει την αναγνώριση των κριτικών, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Emmy.

Ενώ παρά το γεγονός ότι μοιράζεται την οθόνη με άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Hunter Schafer και ο Jacob Elordi, η Zendaya για συνεχίζει να ξεχωρίζει και να ηγείται του καστ.

Έτσι η Zendaya έχει γίνει μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood, δίπλα σε ονόματα όπως οι Kevin Costner, John Krasinski, Harrison Ford, Michael Keaton και Helen Mirren.

Να πούμε πως το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων είναι αξιοσημείωτο, καθώς το πέτυχαν όλοι οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς “Friends” του NBC, ξεκινώντας από τις τρεις τελευταίες σεζόν της σειράς.