Η viral εμφάνιση της Jenna Ortega και της Aubrey Plaza στα SAG Awards (Βίντεο)

Η viral εμφάνιση της Jenna Ortega και της Aubrey Plaza στα SAG Awards (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Los Angeles, τα SAG Awards που επανήλθαν μετά από τρία χρόνια στην κανονικότητά τους, σε μια άκρως λαμπερή βραδιά.

Ενώ από τις στιγμές της βραδιάς όπου ξεχώρισαν, ήταν όταν η Jenna Ortega και η Aubrey Plaza ανέβηκαν στην σκήνη για να δώσουν το βραβείο Male Actor In A Television Movie Or Limited Serie.

Μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί δε δίστασαν να σχολιάσουν την τάση τους να ενσαρκώνουν… δολοφονικούς χαρακτήρες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μας επέλεξαν να απονείμουμε μαζί αυτό το βραβείο» αναρωτήθηκε η Plaza με την Ortega να της απαντά: «Έχεις δίκιο! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό!», ενώ οι δύο τους αντάλλασσαν το χαρακτηριστικό, απειλητικό βλέμμα που τις έκανε διάσημες.

«Πρέπει να βρούμε αυτούς που το έκαναν και να καταραστούμε τις οικογένειές τους για επτά ολόκληρες γενιές!» συμπλήρωσαν στη συνέχεια η Jenna Ortega και η Aubrey Plaza, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

Ωστόσο, μετά τη μετάδοση της απονομής, οι δύο ηθοποιοί έχαιραν ακόμη μεγαλύτερης λατρείας από τους θαυμαστές τους, με σύσσωμο το διαδίκτυο να έχει ενθουσιαστεί από την χαρισματική εμφάνιση και την αδιαμφισβήτητη χημεία των δύο ηθοποιών.