Η τρυφερή ανάρτηση της Luisana Lopilato με τον σύζυγο της Michael Bublé για την επέτειο τους

Η τρυφερή ανάρτηση της Luisana Lopilato με τον σύζυγο της Michael Bublé για την επέτειο τους

Την γνωρίσαμε μέσα από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα Rebelde Way, που για δυο χρόνια (το 2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή τη σεζόν 2002-2003 και έπειτα στην χώρα μας τη σεζόν 2006-2007 από την ΕΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Μέσα από την σειρά γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αρκετούς ηθοποιούς που κάποιους από αυτούς μάλιστα, στους ξέραμε και από παλιότερες Αργεντίνικες σειρές που προβλήθηκαν στην χώρα μας.

Μια εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Ανυπότακτες Καρδιές (Rebelde Way)» ήταν και η Luisana Lopilato που υποδυόταν την Μία Κολούτσι.

Η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια περισσότερο από μια δεκαετία είναι μαζί με τον Michael Bublé και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα τρία παιδάκια τους.

Η Luisana Lopilato που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζετε με τους followers της στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Αυτή τη φορά, η Lopilato έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον σύζυγο της Michael Bublé.

«Αυτό το μήνα γιορτάζουμε την επέτειο μας, μπορείτε να μαντέψετε πόσα χρόνια έχουμε παντρευτεί; 
8
10
11.», έγραψε η Luisana Lopilato στην λεζάντα του post της