Η Thelma Fardin δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό της σειράς Patty

Η Thelma Fardin δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό της σειράς Patty

Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Patty όπου προβλήθηκε το 2007 μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Στην νεανική τηλενουβέλα Αργεντίνικης παραγωγής η Thelma Fardin υποδυόταν την Josefina Beltran.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Thelma δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό όπου συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στην σειρά Patty.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μετά από σχεδόν 10 χρόνια έπεσε την σιωπή της και κατήγγειλε πως ο τότε συνάδελφος της Juan Darthés, ο οποίος στην σειρά υποδυόταν τον Leandro Diaz Rivarola – μπαμπά της Patty, την κακοποίηση σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την Thelma, κατήγγειλε δημοσίως αλλά και στη Δικαιοσύνη ότι στον τελευταίο σταθμό της περιοδεία στη Νικαράγουα ο Juan Darthés την βίασε, κάτι που δεν γνώριζαν μέχρι πρότινος ούτε οι γονείς της.

Την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, φέρεται να την διέπραξε το 2009, όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 16 ετών και αυτός 45, κατά τη διάρκεια περιοδείας που έκαναν για την σειρά Patty.

«Μέσα σε αυτά τα εννέα χρόνια, από το 2009 που μου συνέβη αυτό, προσπάθησα να διαγράψω όσα έγιναν και να προχωρήσω με τη ζωή μου. Υστερα όμως και από την καταγγελία της Καλού Ριβέρο κατά του Νταρθές, όλα τα τραγικά που είχα βιώσει, επανήλθαν με τον πιο σκληρό τρόπο» λέει η Thelma Fardinστο βίντεο, κλαίγοντας.

Ενώ συνεχίζει μιλώντας συγκεκριμένα για την περιοδεία στη Νικαράγουα: «Ένα βράδυ άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, του είπα “όχι”, αλλά εκείνος συνέχισε».

Ακολουθεί η περιγραφή του βιασμού, που προκάλεσε έντονες και οργισμένες αντιδράσεις όσων παρακολούθησαν το βίντεο.

Ενώ όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, ο Juan Darthés είχε πάρει μέρος σε βίντεο – καμπάνια, μέσα από το οποίο καλούσε τις γυναίκες να μην φοβούνται και να μιλήσουν ανοιχτά αν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική επίθεση, και τώρα ξαφνικά, βρίσκεται να κατηγορείται μέσα από το βίντεο – εξομολόγηση της Thelma, που έχει γίνει viral.