Thelma Fardin: Σeξουαλική κακοποίηση από συμπρωταγωνιστή της στη σειρά “Patty” αποκάλυψε πως δέχτηκε η ηθοποιός

Thelma-Fardin.png

Την Thelma Fardin γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Patty όπου προβλήθηκε το 2007 μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου υποδυόταν την Josefina Beltran.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Thelma δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό όπου συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στην Αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μετά από σχεδόν 10 χρόνια, έσπασε την σιωπή της και κατήγγειλε πως ο τότε συνάδελφος της Juan Darthés, ο οποίος στην σειρά υποδυόταν τον Leandro Diaz Rivarola – μπαμπά της Patty, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ενώ σύμφωνα με την Thelma, κατήγγειλε δημοσίως αλλά και στη Δικαιοσύνη ότι στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας που έκανε το cast της σειράς στη Νικαράγουα, ο Darthés την βίασε, κάτι που δεν γνώριζαν μέχρι πρότινος ούτε οι γονείς της.

Μάλιστα, την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, φέρεται να την διέπραξε το 2009, όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 16 ετών και αυτός 45.

Juan-Darthes-809x1024.png

«Το “μπλόκαρα” για 9 χρόνια, ώστε να καταφέρω να συνεχίσω. Μέχρι που πριν λίγους μήνες άκουσα ένα άλλο κορίτσι να κατηγορεί το ίδιο άτομο, και αυτό ήταν ένα “χαστούκι” για μένα. Το 2009 ήμουν σε περιοδεία με μια πολύ διάσημη παιδική τηλεοπτική εκπομπή. Ήμουν 16 χρονών. Ήμουν ένα παιδί» λέει η Thelma Fardin κλαίγοντας και συνεχίζει:

«Ήταν ο μόνος ενήλικας ηθοποιός που ήταν στην περιοδεία μαζί μας, ήταν 45 ετών. Ένα βράδυ, άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, του είπα “όχι”, αλλά εκείνος συνέχισε. Άρπαξε το χέρι μου, με έκανε να τον αγγίξω και μου είπε “κοίτα πως με κάνεις”. Κάνοντας με να νιώσω την στ*ση του. Συνέχισα να λέω “όχι”. Με πέταξε στο κρεβάτι, έβγαλε το σορτσάκι μου και άρχισε το στοματικό σeξ. Συνέχισα να λέω “όχι”».

Ενώ συνεχίζει μιλώντας συγκεκριμένα για την περιοδεία στη Νικαράγουα: «Έβαλε τα δάχτυλα του μέσα μου. Συνέχισα να λέω “όχι”. Του είπα “Τα παιδιά σου είναι στην ηλικία μου”, αλλά δεν τον ένοιαζε. Ανέβηκε πάνω μου και με διείσδυσε, εκείνη τη στιγμή κάποιος χτύπησε την πόρτα και μπόρεσα να βγω από αυτό το δωμάτιο. Χάρη στο ότι κάποιός μίλησε, μπορώ να μιλήσω και εγώ σήμερα. Όταν το έβγαλα από μέσα μου, βρήκα τον εαυτό μου περιτριγυρισμένο από ανθρώπους που είχαν τη θέληση να με συντροφεύσουν, να με φροντίσουν και πάνω από όλα να μου δώσουν αγάπη».

«Μέσα σε αυτά τα εννέα χρόνια, από το 2009 που μου συνέβη αυτό, προσπάθησα να διαγράψω όσα έγιναν και να προχωρήσω με τη ζωή μου. Ύστερα όμως και από την καταγγελία της Καλού Ριβέρο κατά του Νταρθές, όλα τα τραγικά που είχα βιώσει, επανήλθαν με τον πιο σκληρό τρόπο» λέει η Thelma Fardin στο βίντεο, κλαίγοντας.

Ακολουθεί η περιγραφή του βιασμού, που προκάλεσε έντονες και οργισμένες αντιδράσεις όσων παρακολούθησαν το βίντεο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, ο Juan Darthés είχε πάρει μέρος σε βίντεο – καμπάνια, μέσα από το οποίο καλούσε τις γυναίκες να μην φοβούνται και να μιλήσουν ανοιχτά αν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική επίθεση, και τώρα ξαφνικά, βρίσκεται να κατηγορείται μέσα από το βίντεο – εξομολόγηση της Thelma που έχει γίνει viral.