«Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία, ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει»

Πάνος-Νάτσης-7-250x250.jpg

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε ο Άκης Δείξιμος που διατηρεί στενή φιλία με τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, Διονυσία.

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν φίλος μου. Η Διονυσία, η κοπέλα του ήταν κολλητή μου φίλη. Όλο αυτό το διάστημα είμαι και εγώ κοντά της. Πήρα τυχαία τηλέφωνο την Διονυσία να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα ήταν στο νοσοκομείο για την αναγνώριση του Πάνου. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει, τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του. Δυστυχώς δεν αναγνωριζόταν…

Η Διονυσία θεωρώ ότι είναι ακόμη σοκαρισμένη, είναι συνέχεια κόσμος δίπλα της στο σπίτι. Είναι καλό που έχει ανθρώπους στο σπίτι της. Ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα, ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν και σε καινούργιο σπίτι. Το είχαν βρει το σπίτι. Ο Πάνος βρισκόταν σε άνοδο στην καριέρα του.

Δεν την είχα δει πιο πολύ ερωτευμένη. Είχε βρει τον άνθρωπό της, μιλάμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Έκαναν όνειρα για το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ουσιαστικά τι έχει συμβεί», είπε ο Άκης Δείξιμος.