Η συγκλονιστική ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Η συγκλονιστική ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Σοκ προκάλεσε πριν από περίπου έναν μήνα η δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ήταν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 09 Απριλίου που ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχαιρέτισε συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Λίγα λεπτά μετά, ο δημοσιογράφος έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών.

Τον Γιώργο Καραϊβάζ τίμησαν οι συγχωριανοί του στη Καλλίφυτο της Δράμας, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής. Εκεί, τέλεσαν τρισάγιο και εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του.

Με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Λίτσα «ράγισε» καρδιές.

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου. Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις» έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.