Ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου, βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Στυλίδα, όπου μεγάλωσε κι έζησε τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής του, οπότε και έφυγε για το Βουκουρέστι για να σπουδάσει ιατρική.
Μάλιστα, ο επιτυχημένος προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και στον πατέρα του, στους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν και του έδωσαν τις αρχές και τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία του.
Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα να πιει τον πρωινό του καφέ μαζί με τον πατέρα του Βασίλη.
«Πρωινό καφεδάκι στη Στυλίδα με έναν χρυσό άνθρωπο. Τον πατέρα μου, που έχει πάντα μια καλή κουβέντα για όλο τον κόσμο! 88 χρονών και ακμαίος!
Όταν κυκλοφορώ μαζί του στη Στυλίδα που τον λατρεύει ο κόσμος νιώθω μικρό παιδί και είμαι για όλους ο Γιωργάκης… Σ΄αγαπάω Μπαμπά και σε ευχαριστώ για όσα μου έδωσες» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην λεζάντα της ανάρτησης του στο Instagram όπου μας συστήνει τον πατέρα του.














