Η στιγμή που ο Will Smith ανακοινώνει σε νεαρό ηθοποιό ότι θα υποδυθεί τον νέο «Πρίγκιπα του Μπελ Αίρ»

Η στιγμή που ο Will Smith ανακοινώνει σε νεαρό ηθοποιό ότι θα υποδυθεί τον νέο «Πρίγκιπα του Μπελ Αίρ»

Ο διάδοχος του Γουίλ Σμιθ βρέθηκε και είναι έτοιμος να αναλάβει τον θρόνο του «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ».

Ο σταρ του Χόλιγουντ ξάφνιασε τον Jabari Banks την Τρίτη αποκαλύπτοντας μέσω βίντεο ότι εκείνος θα αναλάβει τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό στα 90s.

«Είναι απόλυτη ευχαρίστηση που σε γνωρίζω, που είμαι εδώ μαζί σου και από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σου πω συγχαρητήρια, πήρες τον ρόλο του Γουίλ στον Πρίγκιπα του Μπελ Αίρ», είπε ο Γουίλ Σμιθ στον έκπληκτο Banks.

«Είμαι έτοιμος, είμαι τόσο έτοιμος», απάντησε ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είχε προτείνει να δοκιμάσει για τον ρόλο.

«Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Ο Banks είπε ότι η εκπομπή είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή του, προσθέτοντας ότι κάποτε στο γυμνάσιο ντύθηκε με φίλους του σαν τους χαρακτήρες της σειράς.

Η νέα τηλεοπτική εκδοχή θα κυκλοφορήσει σε streaming στην πλατφόρμα NBC Peacock, και αντλεί έμπνευση από ένα viral βίντεο του 2019 από τον Morgan Cooper, όταν εκείνος φανταζόταν την κωμωδία ως ένα σύγχρονο δράμα.

Ο Morgan θα συμμετάσχει στην παραγωγή που υπογράφουν η εταιρεία του Γουίλ Σμιθ και της συζύγου του μαζί με την Universal Television.

Αυτός θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος για τον νεαρό ηθοποιό, σύμφωνα με το Deadline.

Η επιτυχημένη σειρά του NBC, η οποία προβλήθηκε για έξι σεζόν από το 1990 έως το 1996, έκανε διάσημο τον Γουίλ Σμιθ.

Έλαβε αρκετές υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς την επιτυχία τόσο ως ηθοποιός όσο και ως ράπερ.

Πηγή: lifo.gr