Η ανάρτηση του Michele Morrone μετά την εμφάνισή του στο MadWalk 2023

Η ανάρτηση του Michele Morrone μετά την εμφάνισή του στο MadWalk 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, το MadWalk στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα για 13η συνεχόμενη χρονιά ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα επιφύλασσε ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από αγαπημένους καλλιτέχνες και εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

Ωστόσο, όλοι περίμενα την guest εμφάνιση που έκανε ο Michele Morrone.

Μάλιστα, ο Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός εμφανίστηκε στο τέλος της βραδιάς και καλησπέρισε το κοινό στα ελληνικά. Ενώ φορώντας blue jean και λευκό αμάνικο t-shirt ερμήνευσε το κομμάτι του “Watch me burn” και το “Sweet Dreams”, ξεσηκώνοντας το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ενώ λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο MadWalk, ο Morrone έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό για τη μαγική βραδιά.

«Ήταν απλά όμορφα! Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου και ευχαριστώ το @madwalk για το υπέροχο σόου!!», έγραψε ο Michele Morrone στο post του.