Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Σχίζα για τον επί 30 χρόνια σύζυγό της και τις κόρες τους: «Είμαι περήφανη…»

Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Σχίζα για τον επί 30 χρόνια σύζυγό της και τις κόρες τους: «Είμαι περήφανη...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Ράνια Σχίζα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της και στις κόρες τους.

«Η Κατερίνα μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τον Πρωταθλητισμό. Είναι Πανελληνιονίκης στο επί κοντώ. Φέτος σταμάτησε και είναι και προπονήτρια. Η Ναταλία μου είναι χορεύτρια και ζει στο Βερολίνο δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο που είναι μακριά, αλλά χαίρομαι με τη χαρά τους, να κάνουν αυτό που θέλουνε. Είμαι περήφανη και χαρούμενη για τις κόρες μου», είπε η Ράνια Σχίζα για τις κόρες της και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εγώ και ο σύζυγός μου, είμαστε κοντά τους, όσο μπορούμε. Το θέλουμε να είμαστε, πάντα σκέφτεσαι μην φτάσεις στην υπερπροστασία. Το παλεύεις πάντα και μπορεί να χάνεις το όριο κάποια στιγμή. Με πιάνω να τις αντιμετωπίζω σαν να μην είναι ενήλικες γυναίκες».

Όσο για τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη, η Ράνια Σχίζα είπε: «Είμαι παντρεμένη από το 1994, είναι μια προσωπική επιτυχία να είσαι με έναν άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Χρειάζεται αγώνας και δύναμη. Ο σύζυγός μου δεν είναι από τον χώρο. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί έχει… περπατήσει δίπλα μου, πλέον τον δέχεσαι τον άλλον με αυτά που έχει».