Η σπάνια αναφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη στις αδερφές της: «Ήταν σαν συνωμοσία εναντίον των άλλων»

Η σπάνια αναφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη στις αδερφές της: «Ήταν σαν συνωμοσία εναντίον των άλλων»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK!, παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Υπουργός Τουρισμού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στη σχέση με τις δύο αδερφές της, Δανάη και Χριστίνα.

Εσύ πώς ήσουν με τις αδελφές σου σε αυτή την ηλικία;

Με τη Χριστίνα έχουμε πολύ μικρή διαφορά, είμαι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερη, αλλά έχουμε μεγαλώσει σχεδόν σαν δίδυμες. Θυμάμαι όλη αυτή τη σχέση που αναπτύξαμε μεταξύ μας, ήταν σαν συνωμοσία εναντίον των άλλων. Και μετά ήρθε και η Δανάη –την περνάω τεσσεράμισι χρόνια–, οπότε μπήκε και η τρίτη στη συνωμοσία. Και συνεχίζουμε τόσα χρόνια μετά. Είναι η συνωμοσία των τριών αδελφών, και ου μπλέξεις μαζί μας. (Γελάει.) Για μένα είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μας έχουν δώσει ως παρακαταθήκη οι γονείς μας.

Ήθελαν και το επιδίωξαν πάρα πολύ να μας έχουν κοντά και να μας μεγαλώσουν με αυτή τη νοοτροπία, ότι «η δύναμή σας είναι η σχέση μεταξύ σας». Και το έχουμε πετύχει, με πολλές διακυμάνσεις, με τις σχέσεις μας, με συντρόφους, με συζύγους, με παιδιά, αλλά η δική μας σχέση δεν έχει αλλοιωθεί. Μάλλον ενδυναμώνεται όσο περνάει ο χρόνος. Μακάρι τα παιδιά μου να είναι τόσο δεμένα όσο οι αδελφές μου κι εγώ.