Η Sophie Turner μηνύει τον Joe Jonas | Tου ζητά να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία
Όπως έγινε γνωστό, ο Joe Jonas και η Sophie Turner αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.
Ωστόσο, φαίνεται πως δεν πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC News, η ηθοποιός μήνυσε τον πρώην πλέον σύζυγό της, λίγο μετά την υποβολή αίτησης του διαζυγίου τους από τον ίδιο.
Ο λόγος είναι ότι ο τραγουδιστής κρατά τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη και τον καλεί να τα επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους στην Αγγλία.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν την Πέμπτη στη νότια περιφέρεια της Νέας Υόρκης, τα παιδιά του ζευγαριού «κρατούνται παράνομα στη Νέα Υόρκη από τις 20 Σεπτεμβρίου».
Επίσης η Sophie Turner ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο Joe συμφώνησαν τα Χριστούγεννα του 2022, ότι θα δημιουργούσαν ένα μόνιμο σπίτι για τα παιδιά τους στην Αγγλία και μάλιστα είχαν αρχίσει να ψάχνουν σχολεία εκεί, για τη μεγαλύτερη κόρη τους, Γουίλα.
Το πρώην πλέον ζευγάρι βρήκε τελικά το τέλειο σπίτι στην ύπαιθρο, γι’ αυτό και έθεσαν προς πώληση την έπαυλη στο Μαϊάμι και έπειτα, ξεκίνησαν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο ενοικίασης με σχέδια αγοράς του ακινήτου.
Μετακόμισαν επίσημα από το Μαϊάμι στην Αγγλία στις 10 Απριλίου 2023.
Με την αγωγή της, η Turner προσπαθεί να εξασφαλίσει «την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα» όπως αναφέρεται στη μήνυση.











