Οι Jonas Brothers απέκτησαν δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Jonas-Brothers-250x250.png

Το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, απέκτησε και το μουσικό συγκρότημα Jonas Brothers.

Συγκεκριμένα ο Nick, ο Joe και ο Kevin Jonas τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Hollywood για την καριέρα τους σχεδόν 20 χρόνων ως μουσικοί.

Μάλιστα, τα τρία αδέρφια πήραν το μικρόφωνο για να ευχαριστήσουν τους γονείς, τους φίλους και τους θαυμαστές τους για την επιτυχία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ενώ ευχαρίστησαν και τις συζύγους τους, Priyanka Chopra, Sophie Turner και Danielle Jonas, αντίστοιχα.

jonas.png

«Ντανιέλ, όμορφη γυναίκα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσένα. Η υποστήριξή σου τα τελευταία 15 χρόνια με έφτασε εδώ… σε ευχαριστώ για όλα», είπε ο Kevin και Αναφερόμενος στα δύο του παιδιά, πρόσθεσε: «Αλένα, Βαλεντίνα, αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή. Αυτό είναι ωραίο, αλλά εσείς οι δύο είστε τα πιο λαμπερά αστέρια μου».

Ενώ το μικρόφωνο πήρε στη συνέχεια ο Joe και ευχαρίστησε την Sophie Turner, αποκαλώντας την «σύντροφό του στο έγκλημα», ενώ απευθύνθηκε και στα δύο παιδιά τους που δεν ήταν εκεί, είπε: «Ο μπαμπάς σας αγαπάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

Στη συνέχεια ο Nick ευχαρίστησε τη σύζυγό του Priyanka για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Είσαι η ήρεμη και η τρελή, ο βράχος στην καταιγίδα και μου αρέσει να είμαι παντρεμένος μαζί σου. Είναι το μεγαλύτερο δώρο. Μου αρέσει που έχουμε κάνει μαζί παιδιά».

jon.png

Οι Jonas Brothers ξεκίνησαν τη μπάντα τους το 2005 και έγιναν διάσημοι με τα άλμπουμ τους «It’s About Time» το 2006, «Jonas Brothers» το 2007 και «A Little Bit Longer» το 2008.

Επίσης είχαν τη σειρά «Jonas» στο Disney Channel το 2009, και πρωταγωνίστησαν στη σειρά ταινιών «Camp Rock» του ίδιου δικτύου.

Μετά το άλμπουμ τους, «Lines, Vines and Trying Times» το 2009, τα αδέρφια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους κάνοντας σόλο καριέρα.

Το γκρουπ επέστρεψε το 2019 με το σινγκλ τους «Sucker», το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο.