Η Selena Gomez και η Jennifer Stone αναβιώνουν το “Crazy Funky Hat” από τους Wizards of Waverly Place 15 χρόνια μετά

Η Selena Gomez και η Jennifer Stone αναβιώνουν το "Crazy Funky Hat" από τους Wizards of Waverly Place 15 χρόνια μετά

Η σειρά του Disney Channel, Wizards of Waverly Place ήταν ένα σημείο εκκίνησης για τη Selena Gomez, αλλά παρόλο που η οικογένεια Russo είπε αντίο το 2012, το καστ παραμένει πολύ κοντά και η τελευταία επανένωση πραγματοποιήθηκε στο TikTok.

Μάλιστα, η Selena Gomez που έπαιξε την Alex Russo, βρέθηκε με την Jennifer Stone που έπαιξε την Harper Finkle και αναβίωσαν ένα σύντομο βίντεο που μας πάει πίσω στις μέρες του Waverly Place.

Συγκεκριμένα τα δυο κορίτσια αναδημιούργησαν το τραγούδι τους “Crazy Funky Hat” από την σειρά και μας πήγαν χρόνια πίσω κάνοντας μας να νοσταλγήσουμε εκείνες τις εποχές.

«Χρειάζοταν…», έγραψαν η Selena στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσαν και οι δυο στους λογαριασμούς τους, με τηνJennifer να σχολιάζει στη δική της ανάρτηση: «Ξανά μαζί και νιώθουμε τόσο καλά».

Οι χαρακτήρες τους Alex και Harper ερμήνευσαν αρχικά το τραγούδι αφού είδαν ένα άτομο να φοράει ένα περίεργο καπέλο στο τέταρτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Wizards of Waverly Place, που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2007.