Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση και αποκάλυψε την ηλικία της

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση και αποκάλυψε την ηλικία της

Στην τηλεόραση επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Ρούλα Κορομηλά και θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής “Σπίτι με το Mega”.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον εαυτό της. Μάλιστα, δε δίστασε να αναφέρει την ηλικία της.

Ενώ στη συνέχεια, η ίδια υποδέχτηκε την πρώτη της καλεσμένη, που ήταν η Πέγκυ Ζήνα.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο “Σπίτι με το MEGA”. Αυτό το Σπίτι που τα δύσκολα χρόνια μας κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματά μας, από την καθημερινότητά μας και να είμαστε πάλι εδώ κοντά σας.

Ήρθα και εγώ. Γιατί έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ τις δύο φορές που επισκέφτηκα το Σπίτι με το MEGA η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές.

Απόψε θα έχουμε αξιόλογους καλεσμένους με τους οποίους θα τραγουδήσουμε μαζί αγαπημένα τραγούδια που όλοι τραγουδάμε και που αφιερώνουμε στον πρώην, στον νυν, στον επόμενο, στον αγαπημένο μας. Αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα. Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε και να εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς που θα τα δούμε μαζί στην πορεία της εκπομπής. Υπάρχει και ένα υπέροχο κοινό εδώ που σας εκπροσωπεί. Θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη συντροφιά.

Θα πρέπει όμως να συστηθώ. Δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Με λένε Ρούλα Κορομηλά, δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα ένα μήνα που θεωρείτε ερωτικός. Μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα για αυτό και κανείς δεν μπορεί να βρει τον ωροσκόπο μου. Ήταν 16 Φεβρουαρίου του 1957. Αγαπώ τους ανθρώπους, τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, τα ζώα και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα. Ειδικά όταν είναι σε νεαρή ηλικία, τα χαϊδεύω και τους δίνω ζάχαρη.

Απόψε, η πρώτη καλεσμένη είναι ένα αγαπημένο δικό μου παιδί. Μια τραγουδίστρια που έχει την καλύτερη φωνή και μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Να υποδεχτούμε την πρώτη μας καλεσμένη που δεν είναι άλλη από την υπέροχη Πέγκυ Ζήνα», είπε η Ρούλα Κορομηλά.