Η Rihanna είναι η νέα “Στρουμφίτα” της Paramount

Η Rihanna είναι η νέα "Στρουμφίτα" της Paramount

Στο Las Vegas βρέθηκε η Rihanna, με αφορμή το ετήσιο συνέδριο των ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών από όλο τον κόσμο, CinemaCon.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, εμφανίστηκε στην παρουσίαση της Paramount Pictures για να ανακοινώσει ότι θα υποδυθεί τη Στρουμφίτα στην ταινία «The Smurfs Movie» της Paramount και της Nickelodeon Movies.

«Προσπάθησα πολύ να πάρω το ρόλο του Παπαστρούμφ αλλά δεν τα κατάφερα», είπε χαριτολογώντας η Rihanna στη σκηνή του Caesar’s Palace Hotel and Casino, μαζί με τον επικεφαλής της Paramount Animation, Ramsey Naito.

Ενώ όπως έγινε γνωστό, η Rihanna εκτός από το ότι θα δώσει τη φωνή της στη Στρουμφίτα, είναι παραγωγός της ταινίας, θα γράψει και θα ηχογραφήσει πρωτότυπα τραγούδια και θα αναλάβει τη μουσική παραγωγή του soundtrack της ταινίας.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2025.

Να πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε κινηματογραφικές παραγωγές, αφού είχε δανείσει στο παρελθόν τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Home” της DreamWorks, η οποία απέφερε πάνω από 380 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Επίσης η Riri έχει συμμετάσχει στις κινηματογραφικές ταινίες ζωντανής δράσης “Battleship”, “This Is the End”, “Valerian and the City of a Thousand Planets”, “Ocean’s 8” και “Guava Island“, ενώ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το “Lift Me Up” από το επίσημο soundtrack του “Black Panther: Wakanda Forever”.