Η πρώτη συνέντευξη της Amber Heard μετά τη δικαστική νίκη του Johnny Depp: «Ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα…»

Η πρώτη συνέντευξη της Amber Heard μετά τη δικαστική νίκη του Johnny Depp: «Ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα...»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης με τον Johnny Depp, έδωσε στην εκπομπή Today του NBC, η Amber Heard.

Η ηθοποιός τα έβαλε με τους ενόρκους και υποστήριξε ότι η δύναμη των σταρ τύπου Depp, σε συνδυασμό με την άδικη παρενόχληση που δέχθηκε στα social media, ήταν αυτά που οδήγησαν στην ετυμηγορία εναντίον της.

«Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα.

Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά. Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο. Είναι ένας φανταστικός και αγαπητός ηθοποιός και ο κόσμος νομίζει πως τον ξέρει» ακούγεται να λέει η Amber Heard στο απόσπασμα.

Θυμίζουμε πως η Amber Heard, σύμφωνα με το δικαστήριο δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, στον οποίο καλείται να δώσει αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων.