Η πρώτη φωτογραφία του Cristiano Ronaldo και της Georgina με τη νεογέννητη κόρη τους μετά τον θάνατο του γιου τους

Η πρώτη φωτογραφία του Cristiano Ronaldo και της Georgina με τη νεογέννητη κόρη τους μετά τον θάνατο του γιου τους

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ενός από τα δύο παιδιά του Cristiano Ronaldo και της συντρόφου του, Georgina Rodriguez.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε πως το αγοράκι του πέθανε στη γέννα και πως το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή και είναι καλά στην υγεία του και είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη.

Ωστόσο, ο Cristiano έκανε την πρώτη του οικογενειακή ανάρτηση, ώστε με αυτόν τον τρόπο να «καλωσορίσουν» το νέο μέλος στην οικογένεια, μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του.

Συγκεκραμένα ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τα παιδιά του, την Georgina και την νεογέννητη κόρη τους.

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Gio και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», έγραψε ο Cristiano Ronaldo στην λεζάντα του post του.