Η Philippine Leroy-Beaulieu λέει ότι οι Γάλλοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ

Η Philippine Leroy-Beaulieu λέει ότι οι Γάλλοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ

Η τηλεοπτική σειρά Emily in Paris που ξεκίνησε να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 στη πλατφόρμα και πολύ γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή του Top 10 του Netflix, έκανε πρεμιέρα με το 2ο κύκλο.

Μάλιστα, η σειρά έκανε πολλούς ηθοποιούς γνωστούς στο ευρύ κοινό, εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα τους.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Philippine Leroy – Beaulieu που στην σειρά υποδύεται την Sylvie Grateau, διευθύντρια του γραφείου marketing Savoir όπου δουλεύει η Emily στο Παρίσι.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη στης λέει ότι οι Γάλλοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, γι’ αυτό και η Γαλλική κριτική της σειράς οφείλεται κυρίως σε αυτό.

Συγκεκριμένα η Philippine Leroy – Beaulieu μιλώντας στο Page Six, είπε: «Οι Γάλλοι ξέρουν πώς να γελούν με τους άλλους, αλλά δεν ξέρουν πώς να γελούν με τον εαυτό τους» και πρόσθεσε: «Οι Γάλλοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ!».

«Πάντα πληγώνονται και αναστατώνονται όταν οι άνθρωποι γελούν μαζί τους, δεν συνειδητοποιούν ότι ο δημιουργός Ντάρεν Σταρ κοροϊδεύει επίσης τους Αμερικανούς, πάρα πολύ — δεν το συνειδητοποιούν αυτό», ανέφερε η Leroy – Beaulieu.

Η Philippine επίσης πρόσθεσε  ότι είναι ευγνώμων για το καστ της σειράς: «Είναι μια ευκαιρία να κάνεις πράγματα και να πεις πράγματα που δεν κάνεις ποτέ στη ζωή γιατί δεν είσαι ποτέ τόσο Γάλλος».

«Δεν είμαι ποτέ τόσο Γάλλος!» δήλωσε η Philippine Leroy – Beaulieu.

Ενώ στη «New York Post», η Leroy-Beaulieu είπε ότι έχει ακούσει παράπονα από Γάλλους για τον τρόπο που παρουσιάζονται στη σειρά, αντίθετα, ακούει πολύ περισσότερους επαίνους από ανθρώπους άλλων εθνικότητες, λέγοντας: «Οι Φιλιππινέζοι λατρεύουν το πραγματικό μου όνομα».

Γεννημένη στην Ιταλία, η Philippine αποκάλυψε επίσης ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένη από τον αριθμό των νέων στα 20 τους που είναι φανατικοί θαυμαστές της «Emily in Paris» και ειδικότερα του χαρακτήρα της.

«Οι άνθρωποι με πλησιάζουν και με επαινούν ή απλώς αφήνουν στοργικά σχόλια για το κοστούμι μου στο Instagram, νομίζω ότι είναι πολύ καταπληκτικό», αποκάλυψε η Philippine Leroy – Beaulieu, η οποία επίσης εγγυάται ότι «αγαπάει» τον ρόλο ενός «σχεδόν κακού».