Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τα πρόσωπα που επιμένουν να μην πηγαίνουν στην εκπομπή της

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τα πρόσωπα που επιμένουν να μην πηγαίνουν στην εκπομπή της

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO!, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους καλεσμένους της εκπομπής της αποκαλύπτοντας τα ονόματα δυο ηθοποιών που επιμένουν να μην πηγαίνουν στην εκπομπή της.

Μάλιστα, η Ναταλία αποκάλυψε πως υπάρχουν και πολλοί τραγουδιστές που επίσης αρνούνται να πάνε καλεσμένοι στο “Καλύτερα δε γίνεται” παρόλο που έχουν κάνει επιτυχία με δικά της τραγούδια.

«Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο Σασμός φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή.

Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν».

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσά τους;

«Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!»