Η Meghan Markle ετοιμάζει νέα σειρά κινούμενων σχεδίων για το Netflix

Η Meghan Markle ετοιμάζει νέα σειρά κινούμενων σχεδίων για το Netflix

Στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Netflix, η Meghan Markle ετοιμάζει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα η Meghan θα έχει ρόλο παραγωγού στην παιδική σειρά ‘Pearl’ που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού που εμπνέεται από επιδραστικές γυναίκες της ιστορίας.

«Όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, η ηρωίδα μας η Pearl είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας όσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας» έγραψε η Meghan Markle στην επίσημη ανακοίνωσή της για τη σειρά, προσθέτοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions συνεργάζεται με την δυναμική πλατφόρμα Netflix και αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς για να δημιουργήσουν μαζί αυτή τη νέα σειρά animation που γιορτάζει τις απίθανες γυναίκες της ιστορίας».

Μάλιστα, ο David Furnish του Rocketman και του Gnomeo & Juliet που συνεργάζεται με την Markle σε αυτή τη σειρά δήλωσε: «Η Meghan, η δούκισσα του Sussex και εγώ έχουμε παθιαστεί με το να δημιουργήσουμε θετικές ιστορίες εκπληκτικών γυναικών που εμπνέουν για ένα παγκόσμιο κοινό όλων των ηλικιών. Η ομάδα που συνεργάζεται για τη σειρά είναι πρώτης τάξης και το Netflix είναι ο ιδανικός συναργάτης».

Το ‘Pearl’ θα είναι η πρώτη παραγωγή κινουμένων σχεδίων που θα κυκλοφορήσει από την Archewell Productions του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.