Η Meghan Markle έγινε συγγραφέας παιδικών βιβλίων!

Η Meghan Markle έγινε συγγραφέας παιδικών βιβλίων!

Το ντεμπούτο της ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων ετοιμάζεται να κάνει η Meghan Markle.

Το βιβλίο της Μαρκλ με τίτλο «The Bench» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, αποτελώντας το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της δούκισσας του Σάσεξ. Το βιβλίο θα εξερευνά το «ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας».

Το μήνυμα της Meghan Markle

«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Αρτσι», γράφει η Meghan Markle σε ανακοίνωσή της. «Αυτό το ποίημα έγινε ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον, ο καλλιτέχνης που επιμελήθηκε την εικονογράφηση) το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Meghan Markle.

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαζόμασταν στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς. Ελπίζω ότι το The Bench θα αντηχήσει σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα της σύνθεσης, όσο ήταν και σε μένα», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr