Η νέα συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

Η νέα συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

Μια ιστορική στιγμή παρακολουθήσαμε πριν από λίγους μήνες στον μεγάλο τελικό του J2US, καθώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής.

Συγκεκριμένα οι δυο τραγουδίστριες που φημολογούταν ότι είναι σε κόντρα εδώ και δεκαετίες, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή και “έγραψαν” ιστορία, καθώς τραγούδησαν μαζί βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος σε μια φημολογούμενη κόντρα που μετράει περίπου 25 χρόνια.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση προσκάλεσε στην σκηνή την Δέσποινα Βανδή και μαζί τραγούδησαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την πολυετή φημολογούμενη κόντρα τους, ερμήνευσαν μαζί μερικές από τις επιτυχίες τους, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Φαίνεται πως η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση έχουν έρθει πολύ κοντά και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα οι δύο τους βρέθηκαν για να απολαύσουν μαζί τον καφέ τους, παρέα με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο.

Η συνάντηση αυτή έγινε για επαγγελματικούς λόγους, αφού όπως είναι γνωστό η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να συνεργαστούν στο μέλλον.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και η Άννα Βίσση φανερά χαρούμενες και με χιουμοριστική διάθεση δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες με τις ίδιες και τον Γιώργο Αρσενάκο, στο Instagram.

“Μαντέψτε… και στον καφέ ταιριάζουμε”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή, με την Άννα Βίσση να λέει: “Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi …special guest @garsenakos”