Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε με τον Machine Gun Kelly: Η πρόταση γάμου και το… αίμα που ήπιαν

Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε με τον Machine Gun Kelly: Η πρόταση γάμου και το… αίμα που ήπιαν

Όπως έγινε γνωστό, η πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου που περίμεναν τα media έγινε, καθώς η Megan Fox αρραβωνιάστηκε τον εκκεντρικό σύντροφό της, Machine Gun Kelly.

Μάλιστα, το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσαν και οι δύο μέσα από τα προσωπικά τους social media, με την Megan Fox να δημοσιεύει ένα βίντεο από τη στιγμή της πρότασης.

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της στο Instagram.

Ενώ ο τραγουδιστής εξήγησε για το δαχτυλίδι που της χάρισε: «Ξέρω ότι η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι σαν δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά του ίδιου ψυχή που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».