Η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 5, τα πρώτα λόγια των κριτών και οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 5, τα πρώτα λόγια των κριτών και οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγα λεπτά το MasterChef 5, μέσα από το κανάλι του STAR.

Όπως φαίνεται το reality μαγειρικής ήρθε για να μπει δυναμικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, αφού ο νέος κύκλος πρόκειται να είναι ανατρεπτικός και με πολλές εκπλήξεις.

Οι τρεις αγαπημένοι κριτές έδωσαν για 5η φορά το ραντεβού τους με το κοινό και ήταν όπως πάντα ευδιάθετοι και πολύ χαμογελαστοί.

Αρχικά οι γνωστοί σεφ ευχήθηκαν καλή αρχή, με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Καλωσήρθατε στο νέο MasterChef» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνουν, «Παιδιά καλώς ήρθατε».

Ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς συνέχισε: «Εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή επιτυχία σε όλους μας, κάπου εδώ ξεκινάει το MasterChef 5. Οι συνθήκες φέτος είναι πολύ δύσκολες, να υπογραμμίσουμε ότι οι ολόκληρη η παράγωγή, τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοιό. ‘Έχουμε δημιουργήσει για όλους ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας».

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως η αναζήτηση για τον νικητή του MasterChef 5 ξεκινά, ενώ ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι στον φετινό διαγωνισμό δεν θα υπάρχουν οι ομάδες των τριών κριτών, οι ίδιοι θα βρίσκονται παρόντες στις οντισιόν και τέλος για πρώτη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα αν κάποιος παίκτης πάρει 3 ναι να μπει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.