Η μεγάλη αλλαγή στα Χριστουγεννιάτικα σχέδια των Kardashian μετά από 42 χρόνια

Η μεγάλη αλλαγή στα Χριστουγεννιάτικα σχέδια των Kardashian μετά από 42 χρόνια

Mια σοβαρή και υπεύθυνη απόφαση φαίνεται πως πήρε η οικογένεια Kardashians/Jenner, καθώς ακύρωσαν και επίσημα το καθαιρεμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ τους, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια πρόκειται να σπάσει μια παράδοση 42 ετών, αφού φέτος δε θα κάνουν το ετήσιο πάρτι τους την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Οι περιπτώσεις Covid ξεφεύγουν από τον έλεγχο στην Καλιφόρνια. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι δεν θα κάνουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων φέτος. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1978. Πρώτα όμως η υγεία και η ασφάλεια! Η σοβαρή αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας είναι απαραίτητη», απάντησε η Khloe σε έναν θαυμαστή όταν τη ρώτησε αν φέτος θα κάνουν το ετήσιο gala τους ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε :

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Χωρίς χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και κανένα πάρτι παραμονής Χριστουγέννων φέτος. Ο Covid έχει αναλάβει».

Μάλιστα, μερικοί από τους followers της Khloe στο Twitter, ανέφεραν ότι η Kim Kardashian είχε κάνει το πάρτυ για τα 40α γενέθλιά της σε ένα prive νησί με αρκετούς καλεσμένους, ενώ η αδερφή της Kendall Jenner, οργάνωσε επίσης ένα πάρτυ για το Halloween, εν μέσω της πανδημίας.

Αυτή βέβαια είναι μια απόκλιση από μια προηγούμενη δήλωση που έκανε η Khloe για το χριστουγεννιάτικο πάρτι, όταν αποκάλυψε πώς η οικογένεια θα μπορούσε να το ξεπεράσει φέτος παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει, κι έτσι για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια, φέτος δεν θα έχουμε Kardashians/Jenner Christmas party.