Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε τη στιγμή που συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε τη στιγμή που συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time”, βρέθηκε η Μαρία Αντωνά.

H δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο “Survivor” και περιέγραψε και τη συνάντησή της με τον Άρη Σοϊλέδη, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Ο Άρης δεν ξέρω πώς βρήκε τον τρόπο, αλλά είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Την ώρα που πήγα να πάρω τις βαλίτσες μου, ήταν δίπλα στις βαλίτσες.

Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος. Κι εγώ μόλις τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα. Αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις τον άλλον από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις.

Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, όταν τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις, γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί» είπε η Μαρία Αντωνά.

«Συγγνώμη κορίτσι μου, τον είδες και τρόμαξες; Δεν είναι ωραίο αυτό» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά της απάντησε: «Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς. Δεν μπορείς να θυμηθείς πώς είναι το πρόσωπό του, όσο τρελό κι αν σας ακούγεται αυτό. Θέλουμε μέσα στους επόμενους μήνες επιτέλους να παντρευτούμε».