Η Margot Robbie αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι είναι “σεξουαλική παρενόχληση” πριν τον ρόλο της στο “Bombshell”

Η Margot Robbie αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι είναι "σεξουαλική παρενόχληση" πριν τον ρόλο της στο "Bombshell"

Σε συνέντευξη της η Margot Robbie μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία “Bombshell”, που παρουσιάζει την ιστορία των γυναικών που αποκάλυψαν τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον CEO των Fox News, Roger Alies.

Μάλιστα, η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Life in Pictures” των BAFTA, παραδέχτηκε προς έκπληξη πολλών, ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς σημαίνει ο όρος «σεξουαλική παρενόχληση», πριν από αυτόν της το ρόλο.

«Συνειδητοποίησα ότι σαν άτομο με μια θέση στη βιομηχανία, οικονομικά ανεξάρτητη και αυτάρκης, δεν ήξερα τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτό είναι σοκαριστικό», είπε η Margot.

Επίσης η Margot Robbie δήλωσε ότι είναι τρομακτικό που γνώριζε τόσα λίγα πράγματα για το θέμα και πως η ταινία της έμαθε πως η σεξουαλική παρενόχληση «ανθίζει στις γκρι περιοχές» που άνθρωποι σαν τον «Roger Alies και τον Harvey Weinstein εκμεταλλεύονται».

Ενώ όπως τόνισε η Margot Robbie: «η κατάσταση δεν είναι άσπρο ή μαύρο».

Ωστόσο, σε παλιότερη συνέντευξή της, η Robbie είχε μιλήσει για το γεγονός ότι προτιμά ρόλους που την εξελίσσουν και την προκαλούν, ακόμα και σωματικά, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση του “I,Tonya”.

«Είμαι μαζοχίστρια» είχε πει η Margot τότε εξηγώντας πως όσο κι αν την εξουθενώνει ένας ρόλος ή την τρομάζει πάντα «βρίσκω μια πέμπτη ταχύτητα» για να ανταπεξέλθει.