Η Luisana Lopilato μετά από 19 χρόνια έγινε ξανά Mia Colucci

Η Luisana Lopilato μετά από 19 χρόνια έγινε ξανά Mia Colucci

Rebelde Way ή «Ανυπότακτες Καρδιές», μια σειρά η οποία αγαπήσαμε ιδιαίτερα στα παιδικά αλλά και εφηβικά μας χρόνια αλλά και που με αυτήν αρκετοί μεγαλώσαμε.

H Αργεντίνικη τηλενουβέλα που για δυο χρόνια (2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα, μας έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουμε πολλούς νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς και μουσικούς, φτάνοντας την δημοτικότητα τους σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Ενώ κάποιους από αυτούς στους ξέραμε και από παλιότερες Αργεντίνικες σειρές που προβλήθηκαν στην χώρα μας.

Μια εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Ανυπότακτες Καρδιές (Rebelde Way)» ήταν και η Luisana Lopilato που υποδυόταν την Mia Colucci.

Συγκεκριμένα έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το η σειρά της Cris Morena που έφερε στους Benjamín Rojas, Camila Bordonaba, Felipe Colombo και Luisana Lopilato στην παγκόσμια φήμη.

Η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει ανοίξει δικό της κανάλι στο YouTube, αυτή τη φορά θέλησε να αναβιώσει τον χαρακτήρα της Μία Κολούτσι.

Μια εμφάνιση που έχει χρησιμοποιηθεί για να θυμηθεί μια από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος Erreway με τον οποίο γέμισαν σκηνές και στάδια σε όλο τον κόσμο.

«Πολλοί το ζήτησαν και δεν θέλω να αφήσω το κοινό μου να περιμένει. Ήμουν ενθουσιασμένη και απόλαυσα πάρα πολύ την επαναφορά μου σε αυτόν τον χαρακτήρα που σηματοδότησε τη ζωή μου και από τόσα πολλά. Ελπίζω να σας αρέσει», έγραψε η Luisana στην περιγραφή του video της στο οποίο χορεύει και το τραγούδι «Bonita de más».

«Ήταν η αρχή μου ως ηθοποιός», εξηγεί η Lopilato στο βίντεο στο οποίο ζητά από τον στιλίστα της Samuele Miccoli, να την μετατρέψει στον χαρακτήρα της.

«Άρχισα να ενεργώ νεότερος, αλλά με τον Erreway συνειδητοποίησα ότι η ηθοποιία ήταν αυτό που μου άρεσε, αυτό που ήθελα να κάνω και ότι ήθελα να σπουδάσω για να μπορώ να κάνω όλο και καλύτερα» συμπληρώνει η ηθοποιός που γύρισε πίσω στο χρόνο.

Ενώ σε άλλο σημείο λέει: «Είμαι ενθουσιασμένη γιατί σήμερα είμαστε στο 2021, είμαι 33 ετών, έχω 3 παιδιά και με έκανε να επιστρέψω στο όταν ήμουν 15».

Η σειρά «Ανυπότακτες Καρδιές (Rebelde Way)» προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή τη σεζόν 2002-2003 και έπειτα στην χώρα μας τη σεζόν 2006-2007 από την ΕΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

https://www.youtube.com/watch?v=PeMjV2bIm7Q