Η Luisana Lopilato και ο Michael Bublé περιμένουν το τέταρτο παιδί τους;

Η Luisana Lopilato και ο Michael Bublé περιμένουν το τέταρτο παιδί τους;

Όπως φαίνεται η Luisana Lopilato με τον Michael Bublé θα γίνουν για 4η φορά γονείς και θέλησαν να κάνουν την ανακοίνωση με εντυπωσιακό τρόπο.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από 13χρόνια και πριν από περίπου μία δεκαετία έκαναν τη σχέση τους γνωστή στο ευρύ κοινό, ύστερα από τη συμμετοχή της Lopilato στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του “Haven’t Met You Yet” του Bublé, το οποίο ήταν γραμμένο για την ίδια.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «I’ll Never not Love you», μέσω του οποίου αφηγείται την ιστορία της αγάπης τους και φανερώνει την τέταρτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Μάλιστα, στο video clip του τραγουδιού συμμετέχει σύσσωμη η οικογένεια Bublé. Ενώ το πλάνο που τράβηξε την προσοχή του κοινού ήρθε στο τέλος του βίντεο.

Συγκεκριμένα η οικογένεια βγαίνει μέσα από ένα super market, με τα τρία τους παιδιά να προχωρούν μπροστά και πίσω τους, εμφανίζεται η Luisana Lopilato να περπατάει με την κοιλίτσα της φουσκωμένη.

«Το τραγούδι “Haven’t met you yet” ήταν η όμορφη αρχής μίας πραγματικής ιστορίας αγάπης. Δέκα χρόνια αργότερα, η ιστορία συνεχίζεται σε ένα ξεχωριστό sequel», έγραψε ο Michael Bublé στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το νέο του τραγούδι.

Ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την πρόσφατη αποκάλυψη, ούτε έχει επιβεβαιωθεί η είδηση.