Η Lisa Kudrow αποκάλυψε γιατί πέρασε από δύο οντισιόν για τα «Φιλαράκια»

Η Lisa Kudrow αποκάλυψε γιατί πέρασε από δύο οντισιόν για τα «Φιλαράκια»

Τα “Φιλαράκια” είναι μια σειρά που όποιος την έχει παρακολουθήσει την έχει αγαπήσει.

Μπορεί να έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε που έκανε πρώτη φορά πρεμιέρα, παρόλα αυτά οι θαυμαστές του όλο και αυξάνονται.

Η σειρά είναι μία από τις ελάχιστες που έκανε πραγματική θραύση στην ελληνική τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια και στο Netflix.

Η Lisa Kudrow αποκάλυψε ότι για να πάρει τον ρόλο της «Φοίβη» στην σειρά, χρειάστηκε να περάσει δύο φορές από τη διαδικασία των οντισιόν.

Μπορεί να αγαπήθηκε πού από το κοινό για τις αστείες ατάκες της μέσα στη σειρά, αλλά η ηθοποιός δεν είχε πείσει από την αρχή τους συντελεστές της σειράς ότι είναι ιδανική για να υποδυθεί τη Φοίβη.

Η 58χρονη είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη της σειράς, Τζέιμς Μπάροους και σε άλλη σειρά, το «Frasier» αλλά την είχε απολύσει μετά το πιλοτικό επεισόδιο. Αυτό συνέβη, γιατί όπως είπε, τη θεωρούσε ακατάλληλη για τον ρόλο.

«Ήμουν στο “Frasier” στον ρόλο της Ροζ, αλλά λανθασμένα, κάτι που δεν ήξερα τότε. Ήξερα ότι ο Τζιμ το είχε καταλάβει από τη στιγμή που διαβάζαμε το σενάριο» είπε η Lisa Kudrow σε συνέντευξή της σε podcast, εξηγώντας «με φώναξαν να κάνω μια οντισιόν για τα “Φιλαράκια”. Οπότε κάναμε τα “Φιλαράκια” και έπρεπε να κάνω μια ξεχωριστή οντισιόν για τον Τζέιμς Μπάροους. Πρέπει να περάσεις από ακροάσεις για τους παραγωγούς και το στούντιο, αλλά ανάμεσα σε όλα αυτά έπρεπε να διαβάσω το σενάριο και για τον Μπάροους».

Ενώ στην ίδια συνέντευξη η Lisa Kudrow τόνισε πως τότε πίστευε ότι όλοι οι ηθοποιοί του cast θα έκαναν το ίδιο: «Έμαθα χρόνια μετά ότι ήμουν η μόνη που το έκανε. Απλά για να εξασφαλίσουμε ότι ήταν εντάξει με τον Τζίμι που θα υποδυόμουν τη Φοίβη».

Η ίδια πήρε την έγκριση του Μπάροους αλλά δεν είχε καταλάβει ότι εκείνος θα σκηνοθετούσε το πιλοτικό επεισόδιο. «Ένιωσα περισσότερο ηττημένη παρά εκνευρισμένη», είπε και εξήγησε πως ενώ δεν έκαναν καλή αρχή στη συνεργασία τους τελικά τον εμπιστεύτηκε απόλυτα.

«Ήμασταν έτοιμοι να διαβάσω τον μονόλογο της Φοίβη και μου είπε να κάτσω κάτω από το τραπέζι, γιατί εκεί είναι η Φοίβη», είπε και τόνισε πως ο συνδημιουργός της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν, της είπε ότι ίσως κάτι τέτοιο δεν λειτουργήσει. Τότε ο Μπάροους την υπερασπίστηκε και είπε πως εκείνος της το πρότεινε. «Ο Τζίμι παραδέχτηκε ότι ήταν δικιά του ιδέα και ήξερα ότι μπορώ να τον εμπιστευθώ», είπε η Lisa Kudrow.