Η Linda Evangelista αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο δύο φορές: «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο»

Η Linda Evangelista αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο δύο φορές: «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο»

Συνέντευξη στο The Wall Street Journal Magazine, παραχώρησε η Linda Evangelista.

Το 58χρονο σούπερ μόντελ, μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Μάλιστα, η Linda Evangelista μίλησε για τη διάγνωσή της το 2018 που την οδήγησε σε μαστεκτομή πριν βρει άλλο ένα εξόγκωμα στο στήθος της πέρυσι. Η Evangelista εντόπισε τον όγκο στο στήθος της κατά τη διάρκεια της ετήσιας μαστογραφίας της.

«Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή και έτοιμή για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν θα με σκότωνε», εξομολογήθηκε η Linda Evangelista.

Τον Ιούλιο του 2022 το μοντέλο που μεσουράνησε τα 90’s ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά ο καρκίνος επέστρεψε.

«Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να το σκάψεις. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν πεθαίνω από αυτό. Μόλις μπήκα σε αυτή τη διαδικασία του απλώς κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και να το ξεπεράσεις. Και αυτό έκανα», είπε το μοντέλο στον γιατρό της, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε γιορτινή κατάσταση… Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι αυτή τη στιγμή τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους», συμπλήρωσε η Linda Evangelista.