Η Lily Gladstone αποκάλυψε την απροσδόκητη συμβουλή που δέχτηκε από την Cate Blanchett

Η Lily Gladstone αποκάλυψε την απροσδόκητη συμβουλή που δέχτηκε από την Cate Blanchett

Η Lily Gladstone που διεκδικεί ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της βραδιάς στα Oscar 2024, έλαβε μια πολύ απροσδόκητη συμβουλή από την Cate Blanchett για την τελετή.

Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια του «Killers of the Flower Moon» που είναι υποψήφια για το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, ένα βραβείο για το οποίο η Blanchett έχει προταθεί πέντε φορές και έχει κερδίσει μία φορά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο People, αποκάλυψε τη συμβουλή που πήρε από την ηθοποιό.

«Η μεγάλη συμβουλή της ήταν να συνεχίσεις να παίρνεις τα προσαρμογόνα βότανα σου σε όλη αυτή την περίοδο, που είναι σπουδαία συμβουλή», δήλωσε η Gladstone και πρόσθεσε: «Είναι σαν, εντάξει, αυτό είναι ένα πολύ γρήγορο, εύκολο, τελετουργικό αυτοφροντίδας που μπορώ να προσαρμόσω, προερχόμενο από μία από τις πιο λαμπρές, λαμπρές ηθοποιούς εν ζωή».

Επίσης η Lily Gladstone εξήγησε ότι η συμβουλή δεν ήταν αυτό που περίμενε: «Μεγαλώνεις εξιδανικεύοντας την καριέρα κάποιου και την υποκριτική του και νομίζεις ότι θα είναι μια συμβουλή για το πώς να παραμείνεις παρών ή πώς να αφοσιωθείς πραγματικά σε έναν στόχο ή κάποια συμβουλή υποκριτικής».

Ενώ σχετικά με τα Oscar, η Gladstone θυμήθηκε ότι ένιωσε αναστατωμένη όταν η Cate Blanchett έχασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Καλύτερο Α’ Γυναικείο Ρόλο.

«Είναι η υπέρτατη ηθοποιός για εμένα. Νομίζω ότι είναι το μεγάλο ταλέντο αυτής της γενιάς», σημείωσε η Lily Gladstone.