Η Lili Reinhart αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Η Lili Reinhart αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Όπως φαίνεται δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για την Lili Reinhart.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε με τους Followers της πράγματα για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, αποκάλυψε ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα η Lili με μια σειρά από story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι ταλαιπωρείτε από κυστική ακμή.

«Το να έχεις κυστική ακμή είναι χάλια από μόνο του, αλλά το να έχεις να κάτσεις μπροστά από τη κάμερα όταν αυτή εμφανίζεται με κάνει να νιώθω 10000 φορές χειρότερα.

Έχω κυστική ακμή από τα 12. Κάθε φορά που εμφανίζεται πυροδοτούνται πολλά παλιά συναισθήματα ΔΣΔ ( διαταραχή σωματικής δυσμορφίας ) και θέλω να συρθώ κάτω από μια πέτρα για να κρυφτώ.

Θέλω να είμαι ανοιχτή και ειλικρινής με τις ανασφάλειες μου και τις δυσκολίες μου έτσι αν κάποιος από εσάς αντιμετωπίζει τα ίδια συναισθήματα, αυτό μπορεί να βοηθήσει να σε αισθανθείς λιγότερο μόνος.

Κάποιες από τις χειρότερες μου μέρες στο σετ είναι μέρες σαν τη σημερινή, όταν κάτι τόσο ηλίθιο όσο ένα σπυρί μπορεί να καθορίσει το πως νιώθω για τον εαυτό μου.

Αλλά το δουλεύω να μη με διαλύσει.

Στέλνω αγάπη και εμπάθεια σε όσους παλεύουν με την ακμή», έγραψε στα post της η πρωταγωνίστρια της σειράς Riverdale.

Ενώ να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Lili Reinhart μιλάει γι’ αυτό της το πρόβλημα.