Η Laura Esquivel δεν σταμάτησε να κλαίει μετά την μαρτυρία της Thelma

Η Laura Esquivel δεν σταμάτησε να κλαίει μετά την μαρτυρία της Thelma

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της Thelma Fardin, ότι το 2009 έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συνάδελφος της Juan Darthés, στον τελευταίο σταθμό της περιοδεία στη Νικαράγουα, θέση περνούν και άλλοι ηθοποιοί που ήταν μαζί του στην περιοδεία αλλά και την τηλεοπτική σειρά.

Μια από αυτές και η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς Laura Esquivel, όπου στην σειρά υποδυόταν την Patty.

“Με απογοητεύει, δεν ξέρω τι θα περάσει από το μυαλό του”, δήλωσε ο Esquivel για τον ηθοποιό, ο οποίος έπαιξε τον πατέρα του στη μυθοπλασία.

Σε εκπομπή της Αργεντινής, μίλησε η 24χρονη ηθοποιός και αποκάλυψε ότι “δεν σταμάτησε να κλαίει” αφού άκουσε τη μαρτυρία της Thelma.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένα άτομο σαν κι αυτόν, το οποίο τον γνώριζα κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να είναι τόσο κακό και θα μπορούσε να προκαλέσει τόση πόνο, τόσο φόβο σε ένα άτομο. Αυτό που έκανε ήταν ντροπή”, είπε στη συνέντευξη η Laura Esquivel.

Επίσης, υποστήριξε: «Με απογοητεύει, δεν ξέρω τι θα περάσει από το μυαλό του», είπε η Esquivel για τον ηθοποιό, ο οποίος έπαιξε τον πατέρα του στη σειρά Patty.

Η Laura Esquivel, επίσης αποκάλυψε ότι ανακάλυψε τι συνέβη με το Fardín τον Μάιο του 2018. “Με κάλεσε και είπε:” Lau θέλω να σας πω κάτι, μην πεις σε κανέναν. Επίσης, υπέστη και παρενόχληση από τον Juan “. Τότε δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μου είπε λεπτομερώς τι είχε συμβεί. Ξέρει ότι τους ψάχνω όλους », δήλωσε θυμωμένη η «Patty».

Σύμφωνα με την Infobae, ο βιασμός που διηγείται ο Thelma Fardín ήταν στα 15α γενέθλιά του της Laura Esquivel. Για την ηθοποιό, η αποκάλυψη «ήταν ένα χτύπημα» επειδή θυμάται τον Darthés ως έναν άνθρωπο “εξαιρετικά στοργικό”, “πατέρα μιας οικογένειας” και “πολύ επαγγελματικό σε αυτό που έκανε”.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Laura Esquivel δημοσίευσε την υποστήριξή της στον Fardín μέσω του Instagram, στις ιστορίες του έγραψε: “Σ ‘αγαπώ με την ψυχή μου, σας αγκαλιάζω έντονα, είσαι εξαιρετικά γενναίοι”.