Η Lady Gaga τραγούδησε άβαφη και με σκισμένο τζιν στη σκηνή των Oscar 2023 (Βίντεο)

Η Lady Gaga τραγούδησε άβαφη και με σκισμένο τζιν στη σκηνή των Oscar 2023 (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscar το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Los Angeles.

Μάλιστα, παρουσιαστής της βραδιάς ήταν για 3η φορά ο Jimmy Kimmel που είχε ήδη παρουσιάσει την εκδήλωση το 2017 και το 2018.

Ωστόσο, ένα από τα highlight των φετινών βραβείων η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία Top Gun: Maverick, που μάλιστα ήταν και υποψήφιο στην κατηγορία “Καλύτερου Τραγουδιού”.

Ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση που επέλεξε να κάνει η τραγουδίστρια και ηθοποιός, καθώς φορούσε ένα απλό μαύρο t-shirt, σκισμένο τζιν και sneakers, το μαλλί της ήταν μαζεμένο και δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές – υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας» είπε η Lady Gaga πριν αρχίσει να τραγουδάει.