Η Kylie Minogue τιμήθηκε με το Brits Global Icon Award

Η Kylie Minogue τιμήθηκε με το Brits Global Icon Award

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Μαρτίου, τα Brit Awards 2024 στο Λονδίνο.

Ενώ η μεγαλύτερη μουσική βραδιά της Αγγλίας, έδωσε στην Kylie Minogue ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία.

Συγκεκριμένα η Αυστραλιανή τραγουδίστρια τιμήθηκε με το παγκόσμιο βραβείο icon, αναγνωρίζοντας την σχεδόν 40χρονη καριέρα της και την προσφορά της στη μουσική βιομηχανία.

Μάλιστα, η Kylie Minogue που ήταν επίσης υποψήφια για διεθνής καλλιτέχνης της χρονιάς, ανέβηκε στη σκηνή για να κλείσει το λαμπερό show με ένα ποτ πουρί των μεγαλύτερων επιτυχιών της.

Ωστόσο, πριν από τα βραβεία, η Minogue μίλησε με τους ανταποκριτές του Brit Award, λέγοντας «το μυαλό της δεν έχει σταματήσει για λίγο” ανάμεσα σε όλες τις επευφημίες και τη δραστηριότητα, αλλά ότι “ανυπομονεί πολύ για την αποψινή βραδιά».

Το βραβείο παρέδωσε η Dua Lipa, η οποία αποκάλεσε την Minogue «την αιώνια βασίλισσα της ποπ». Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης οι δυο επιτυχημένες σταρ αντάλλαξαν χαμόγελα και απέδειξαν ότι οι «γυναίκες υποστηρίζουν τις γυναίκες».

Όταν η Kylie Minogue ανέβηκε στη σκηνή, είπε: «Αυτό που πραγματικά με γοητεύει είναι η αγάπη για τη μουσική και η σύνδεση με τους ανθρώπους. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που εξακολουθεί να είναι το 14χρονο κορίτσι στο δωμάτιό της και ονειρεύεται να κάνει μουσική».