Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, μίλησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της και τον Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

«Η εκπομπή μου πριν 10 χρόνια στην TV100 ήταν η πρώτη μου απόπειρα, ήταν και ζωντανό. Είχα άγνοια κινδύνου, που τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι», ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα και πρόσθεσε: «Η μετάβαση στην Αθήνα ήταν σκληρή, δεν ήταν εύκολη. Έκανα κάτι που λάτρευα, οπότε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Θυμάμαι ότι ερχόταν το Σαββατοκύριακο και δεν ήθελα, με έπιανε κατάθλιψη».

Όσο για το κεφάλαιο “παρουσίαση”, η Κωνσταντίνα Κομμάτα δήλωσε: «Αν μιλάμε για κάτι παρόμοιο με αυτά που έχω κάνει, τότε ναι έχει κλείσει μια για πάντα. Ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε, δεν του ταίριαζα, το βλέπεις αυτό, το καταλαβαίνεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου αλλά και τώρα να το ξανάκανα πάλι δεν θα ήμουν ο εαυτός μου».

Ενώ για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είπε: «Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος.

Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν».